5è - Expressió Corporal

Us presentem el nostre taller d'escultura creativa!

Últimament hem dedicat les sessions d'expressió corporal a conèixer el nostre cos i les possibilitats de moviment que té.

Hem treballat amb i des del cos com a eina de comunicació i expressió explorant la creativitat.

En un primer moment el treball l'hem fet per parelles: mentre un dels membres es concentra, tancant els ulls, en el seu propi cos, l'altre membre el modifica com si anés creant una escultura humana. Una activitat que requereix de concentració i confiança, tant en un mateix com en l'altre.

Superada aquesta fase, hem fet més gran l'equip i hem passat a formar escultures en petits grups, mentre l'equip es concentra tancant els ulls, un dels membres ha de visualitzar què vol formar i donar-li forma amb els cosos dels seus companys.

Finalment, quan hem aconseguit el nivell de complicitat necessari, hem extès la dinàmica a la meitat del grup, seguint els mateixos passos que el nivell anterior però en el qual una parella decideix i dóna forma tot creant situacions amb la meitat de la classe.

Aquí us deixem un petit reportatge de les sessions!

Esperem que us agradi.


PD: properament analitzarem les fotos i posarem nom a les escultures i situacions que hem creat entre tots...Desenvolupament de les sessions...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada