6è - Percussió Corporal

Les i els alumnes de 6è hem començat a preparar les nostres pròpies coreografies de percussió corporal des del treball cooperatiu.

Per què treballem des de la percussió corporal? en primer lloc, ens permet ser conscients de les possibilitats sonores del nostre cos motivant-nos en l'exploració del mateix. Promou l'atenció i la concentració en un mateix i en la consciència del treball en grup, ja que no podem coordinar-nos si no ens escoltem de forma activa.

A nivell musical ens permet interioritzar la pulsació de la peça o la que establim amb el grup de treball i així poder-nos concentrar en la mètrica de les nostres creacions o coreografies que aprenem. És un bon mètode per a treballar el llenguatge musical des de la vivència corporal.

Per tal de poder-les construïr, hem hagut de treballar en equips cooperatius on cada un dels membres hem fet la nostra pròpia aportació, sempre, des d'allò que millor se'ns pot donar, ja sigui rítmicament, a nivell d'edició de video, de gestió del temps o de control dels hàbits de treball en grup.

Aquí teniu la mostra de 6è A, el procés ha estat força autònom i els resultats fantàstics!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada