3r - Instruments de Plaques

Després d'un treball bastant ampli sobre la partitura i els seus elements, comencem a aprendre a interpretar, amb el carilló, partitures senzilles.

Com ho fem? 
Els alumnes s'agupen per parelles, que sempre són diferents, i, mentre un aprèn la tècnica i desxifra les notes de la paritura, el seu company l'assessora fixant-se amb allò que considerem més important:

- La posició corporal
- La pulsació
- La lectura de les notes
- La lectura de la melodia
- L'atenció i el comportament
- La técnica i el volum per aquest instrument

Tots els alumnes són conscients del que s'espera que aprenguin.
Quan un alumne ja considera que està preparat per ser avaluat, se li ofereix l'espai per mostrar el que ha après i expressar com ho ha après. Si no està satisfet amb el resultat de la interpretació disposa d'una altra oportunitat per millorar allò en que es consideri i tornar a ser avaluat.

Per què ho fem així? 
Cada alumne aprèn al seu ritme i desenvolupant estratègies d'autonomia i col•laboració, necessaries per entendre la vesant social de l'aprenentatge de la música.

Quan els alumnes que hagin estat avaluats mostren els nivells d'aprenentatge que s'esperen d'ells, passen al següent estadi o la següent activitat.AQUÍ TENIU LA PARTITURA QUE ESTEM TREBALLANT A CLASSE :) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada