La Carpeta d'aprenentatge

Hem començat a treballar a partir d'una carpeta d'aprenentatge de música.

Què és una carpeta d'aprenentatge?
Principament un recull de l'experiència educativa a les classes de música més enllà dels conceptes o continguts treballats.

Cadascú de nosaltres, inclòs jo, ens marquem uns compromisos per a l'assignatura de música. Aquests ens avaluarem al final de curs tenint com a evidències tot allò que anem recollint a les sessions dins la carpeta d'aprenentatge, tant nosaltres com els nostres companys, a totes bandes.

Què hi recollim?
Per una banda, tots els apunts que anem prenent a classe, principalment d'allò que ens interessa, les ampliacions d'informació que aportem sobre aquest interès i, per altra banda l'avaluació que en fem: de les activitats que realitzem, dels nostres companys i de nosaltres mateixos i, per suposat, de l'assignatura.


Com ho presentem?
El format, per una banda, ha de tenir una estructura formal, amb el seu index, el seu ordre intern i una presentació cuidada; i per altra atenent a l'estètica original i creativa donant-li el nostre punt artístic i personalitzat.

Per què ho fem?
És una molt bona eina per fer-nos concients d'allò que aprenem, decidir, de manera crítica i coneixent-ho, què ens interessa o no de l'aprenentatge de la música i la dansa.

En definitiva, entenem i donem sentit a tot allò que aprenem partint de l'interès que ens susciten els coneixements que adquirim!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada