AVÍS SOBRE AQUEST BLOG. Curs 20-21

Hola! I molt bon inici de curs a tothom!

Com ja és ben sabut, aquest curs la música a l’escola serà impartida per les tutores i els tutors de cada grup i, per aquest motiu, les activitats que es dugui a terme i imatges, videos,... seran penjades als blogs corresponents de cada curs a la nova pestanyeta “educació artística”.

Així doncs, aquest blog, específic de música i dansa, quedarà temporalment congelat.

De totes maneres, podreu seguir consultant tot el que hi ha penjat fins al moment en relació al que hem estat duent a terme els darrers cursos.

Esperem que ben aviat puguem tornar a la normalitat i tornar a activar aquest blog i els seus recursos com ho hem fet fins ara. L’AULA DE MÚSICA I DANSA

L'aula és un espai pensat per a treballar activitats de diferent caire que es realitzen, a vegades de forma simultània, en un mateix espai, amb la intenció de generar diferents ambients que facilitin l’adaptació a diferents metodologies i tècniques d’aprenentatge. 

El codi que s'utilitza per definir-los són els colors que podeu veure a les imatges, d'aquests en fem ús per a formar els equips per a treballar, per exemple de forma cooperativa, i definir els ambients: de la lectura musical, d'audició creativa, jocs musicals, exposició d’elements que fomenten la curiositat i productes creats per l’alumnat i altres que variaran al llarg del temps. 


Visió General de l'Aula: racons de colors


Jocs musicals Ludificació: en aquest espai tenim jocs de taula musicals per jugar, de manera autònoma, amb aquells continguts que anem adquirint.

Racó d'estimulació sonora: Espai amb diferents elements i materials per a crear paisatges musicals i sonors.

Racó dels instruments de percussió: varietat d'instruments orff i de percussió.

Racó Mapa interactiu: mapa mundi on anem construint les diferents cultures del món que coneixem a classe i els compositors més rellevants que coneixem.

Racó d'instruments del món - és una petita exposició d'instruments per conèixer de primera mà tots aquells instruments de diferents cultures que treballem a classe.

(PROPERAMENT...Racó de lectura musical, audició creativa i jocs musicals)

Fotografies de l'aula de Música