1r - Cos i Moviment

 En el marc de la SD. Paisatges musicals, hem començat a entrar en el món de l'art abstracte, la creativitat corporal i la dansa creativa.

Ens hi hem introduït a partir del concepte "paisatge sonor" en el qual hem escoltat 4 paisatges sonors molt diferents i els hem interpretat a partir del dibuix figuratiu.

Poc a poc, estem realitzant diferents dinàmiques corporals de coneixement corporal, desbloqueig i associació amb la música que sentim entenent la importància que prenen en aquest cas "Les qualitats del Moviment".

Alguna d'aquestes dinàmiques són la que podeu veure al vídeo en la qual ens transformem en blocs de fang i un escultor o escultora ens modela atenent a la consigna de la qualitat que volem treballar. Una altra de les dinàmiques que realitzem són els titelles, en aquest cas, el o la titellaire no ens pot tocar, sinó que ens ha de moure a partir de fils invisibles que pengen de cadascuna de les nostres extremitats, parts del cos que vol moure. Sempre hem de fer-ho sense comunicar-nos verbalment i deixant lloc a l'entesa i connexió tant amb el nostre cos com amb la persona que ens guia a partir de la música que sentim i prèviament hem analitzat.

En aquest cas hem començat per L'ALÇADA (alt, mig o baix) i EL TIPUS DE MOVIMENT (arrodonit, lineal).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada