1r - Consciència corporal

En la dinàmica que hem estat realitzant aquests últims dies amb els alumnes de 1r curs, hem estat treballant la consciència corporal inspirant-nos en el concepte de Mindfulness.

Aquest és un terme que significa "plena atenció" i ens ajuda a centrar-nos en l'aquí i ara, treballar i incrementar la capacitat d'atenció, concentració i d'aprenentatge.

Nosaltres l'hem utilitzat per a prendre consciència del nostre propi cos, com es sent, com el movem, com el controlem i com l'escoltem amb la finalitat de treballar dansa i expressió corporal, com més consciència prenguem de les possibilitats que ens ofereix el nostre cos, més exacte serà el control que podem exercir-hi i l'escolta que en podem fer. Més connectats amb nosaltres mateixos estarem.

Una de les dinàmiques que hem realitzat és la que teniu en el següent video: ens movem entre companys com si fossim titelles i estéssim penjats de fils invisibles que controlen el nostre moviment.

Al finalitzar aquestes dinàmiques ens reservem una estona per a fer una mica de debat sobre com ens hem sentit, com hem notat el nostre cos i les diferents parts que té, com ens hem sentit amb el company, tant com quan ens "movia" com quan el controlavem nosaltres a ell.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada